Skip to main content
Permanent make-up

Permanent make-up

Wil je er dag in, dag uit altijd weer stralend uitzien, zonder gedoe, dan is (semi) permanente make-up (PMU) iets voor jou. Hierdoor wordt je natuurlijke schoonheid extra geaccentueerd. PMU gaat van wenkbrauwen en wimpers, tot eyeliner en lippen.

Permanent Make-Up
Permanent Make-Up
Permanent Make-Up

Uitleg over het product

Net als bij het tatoeëren werken we ook bij het aanbrengen van PMU volgens strikte hygiënerichtlijnen, maar met heel andere apparatuur, pigmenten en technieken. Het pigment wordt minder diep in de huid aangebracht, waardoor dit doorheen de jaren geleidelijk aan zal vervagen, wat bij een tattoo niet het geval is. We spreken dan ook eerder van ‘semi’ permanente make-up. Een nieuwe behandeling bestaat steeds uit twee sessies, gespreid over een zestal weken, dit om een mooier eindresultaat te bekomen.

Ecuri Cosmetics Logo

Prijslijst

Eyeliner, onder OF boven
200 €
Eyeliner, onder EN boven
350 €
Wenkbrauwen, Ombre
350 €
Wenkbrauwen, Powder
350 €
Wenkbrauwen, Microblading
350 €
Wenkbrauwen, Combo
350 €
Lippen, Liner
300 €
Lippen, Full lips
450 €
Lash Lamination
60 €

Prijslijst

Eyeliner, onder OF boven
200 €
Eyeliner, onder EN boven
350 €
Wenkbrauwen, Ombre
350 €
Wenkbrauwen, Powder
350 €
Wenkbrauwen, Microblading
350 €
Wenkbrauwen, Combo
350 €
Lippen, Liner
300 €
Lippen, Full lips
450 €
Lash Lamination
60 €

Voor mooiere, volle wenkbrauwen bestaan er 3 behandelingen. Powder Brows, ideaal voor mensen met openingen in de wenkbrauwen of waarbij de haartjes zeer gespreid staan. De Ombre techniek, waarbij de aanzet van de wenkbrauwen lichter blijft en de uiteinden donkerder, voor een mooi, natuurlijk kleurverloop. En Microblading, waarbij de wenkbrauwen gepigmenteerd worden. Dunne en/of onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd door het aanbrengen van haartjes met PMU.

Ook voor de lippen bieden wij 3 mogelijke behandelingen aan. De Lipliner, die door middel van omlijning de vorm van de lippen corrigeert of accentueert. Dit kan gecombineerd worden met Lip Shadow, voor een natuurlijk kleurverloop van de lippen. Het bekomen van een esthetisch en symmetrisch aanzicht is hierbij het doel. Voor het vollere ‘lipstick’ effect kan voor de Full Lips gekozen worden. De volledige lippen worden daarbij gepigmenteerd, uiteraard steeds met de op de klant afgestemde kleurpigmenten.

Wil je graag een vollere oogopslag, dan kan je opteren voor Eyeliner PMU, waarbij gepigmenteerd wordt tussen de wimperhaartjes. Ook te grote of te kleine ogen kunnen met deze behandeling optisch in de juiste verhouding worden gebracht met het totale aangezicht. Voor een tijdelijke behandeling van de wimpers, bv. in aanloop naar een trouw of feestdagen, is het ook mogelijk om voor Lash Lamination te kiezen. Hierbij wordt géén pigment in de huid ingebracht, maar worden de eigen natuurlijke wimperhaartjes verstevigd met meer krulling en volume. Een perfect alternatief voor wimperextensions.

Afspraak maken?

Wij staan garant voor een totaalbeleving. Vanaf de eerste ‘welkom’ tot de laatste ‘tot ziens’ proberen we het onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken.