Skip to main content
Laseren

Laseren

Kunstmatig ingebracht pigment én natuurlijk melanine (pigmentvlekken) worden door een zeer krachtige lichtbundel tot heel kleine stukjes geschoten. Een groot deel van het pigment wordt door verdamping direct afgestoten tijdens deze behandeling. Het resterende pigment wordt deels afgestoten tijdens korstvorming en wondgenezing of opgenomen door het lymfesysteem en verlaat zo het lichaam.

Laseren

De Nd YAG-Laser

Naast het verwijderen van tattoos, zijn er nog diverse andere behandelingen mogelijk met onze Yag-Laser. Denk maar aan het volledig of gedeeltelijk verwijderen van permanente make-up, lichter maken van te donkere pigmenten, kleuraanpassing (zoals de rode schijn uit wenkbrauwen verwijderen) of uitgelopen en gemigreerde eyeliner weghalen.

Een laserbehandeling gebeurt in verschillende fases, met steeds 4 tot 6 weken tussen elke sessie. Dat geeft de huid voldoende tijd om te recupereren. Al bij de eerste behandeling kunnen we vaststellen hoe de inkt reageert op de behandeling en een beeld geven van het te verwachten resultaat. De finale kostprijs van een laserbehandeling is afhankelijk van het aantal benodigde sessies om het gewenste resultaat te bekomen. Dit bespreken we tijdens het intakegesprek.

Afspraak maken?

Wij staan garant voor een totaalbeleving. Vanaf de eerste ‘welkom’ tot de laatste ‘tot ziens’ proberen we het onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken.